Iron Lynx og Iron Dames fortsætter i GT World Challenge Endurance

Foto: Iron Lynx/Lamborghini

Iron Lynx og Iron Dames kører igen fuldt program i GT3 og har i dag præsenteret sæsonplanerne i GT World Challenge Endurance.

Det betyder, at de tre biler stiller til den fem løb lange sæson, der også tæller 24 Hours of SPA, hvor Iron Dames som bekendt havde et rigtig godt ræs i 2022, der endte med sejr i Gold Cup. Det er samtidigt det italienske teams tredje sæson i GT World Challenge Endurance, men den første i Lamborghini, som teamet er skiftet til i år.

Iron Dames er klar til en ny sæson i GT World Challenge med teamets nye satsning i samarbejde med Lamborghini. Foto: Iron Lynx

Iron Dames med Michelle Gatting, Sarah Bovy og Rahel Frey er klar til at forsvare deres meritter fra sidste års 24 Hours of SPA, mens Iron Lynx’ to andre biler tæller en Pro-bil med Mirko Bortolotti, Andrea Caldarelli og Jordan Pepper, samt en Gold Cup-bil med Rolf Ineichen, Michele Beretta og Leonardo Pulcini.

Lanceringen passer desuden godt sammen med programmet, for allerede i morgen og onsdag er der officiel test i Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS, mens der er sæsonpremiere på Monza den 22-23. april. Dernæst følger Paul Ricard lige op til Le Mans, mens 24 Hours of SPA er den 29. juni-2. juli. Nürburgring og Catalunya runder sæsonen af.

Husk, at du får alt om GT World Challenge her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: