Michelle Gatting kan den 9-10. oktober skrive deltagelsen i et nyt mesterskab på sit efterhånden store CV hos Iron Lynx/Iron Dames og Ferrari. Det italienske team har nemlig meldt en bil mere til det, der bliver sæsonfinalen i Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup. Finalen køres på Circuit de Catalunya i Barcelona.

Iron Lynx har i forvejen to biler med i mesterskabet, hvor 24 Hours of SPA-vinderne Nicklas Nielsen, Alessandro Pier Guidi og Come Ledogar sidder i #51, mens Antonio Fuoco og Callum Ilott indtil videre er sat i #71 med en endnu ikke præsenteret tredjekører. Og nu er den velkendte #83 også på plads, hvor Michelle Gatting skal køre sammen med Sarah Bovy og Doriane Pin.

Annonce:

En mulighed, som Michelle Gatting glæder sig over, for GT World Challenge er en ren GT3-serie, hvilket altid er garant for tæt fight.

Iron Lynx er i øvrigt også seriens førende team for både kørere og hold inden finalen, blandt andet i kraft af sejren til 24 Hours of SPA tidligere i år, som var Ferraris første siden 2004.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply