Japansk formel-talent er på plads i Formel 4 i 2020

Foto: Boxengasse

Så skulle det være officielt – japanske Juju Noda er at finde i Formel 4 Danmark i 2020. Noda og ikke mindst T-POINT mikiHOUSE NODA Racing, har lørdag formiddag dansk tid udsendt en pressemeddelelse med nyheden om, at den 13-årige formelkørers 2020-planer er på plads.

Ved debuten vil Juju Noda være fyldt 14 år, og hun bliver samtidigt den yngste japanske kører nogensinde til at køre formelbil udenfor Japan.

Teamet skriver, at de glæder sig over endelig at kunne annoncere, at de og ikke mindst Juju Noda springer ud i nye europæiske udfordringer med den danske F4-serie i 2020. NODA Racing-navnet fortsætter også, og vil i Danmark få base i Aarhus.

– Efter at have startet min karriere som treårig blev det min drøm at blive professionelt. Jeg har hele vejen trænet i højere klasser, end jeg kørte, som en forberedelse til fremtiden, og har kørt F4 som niårig.

– Fra næste år er det tid til nye udfordringer. Jeg er spændt og en anelse nervøs, for det er den største udfordring, jeg hidtil har kastet mig ud i. Men jeg ser enormt meget frem til det, og føler mig helt igennem heldig over at have fået chancen for at gøre det, forklarer Juju Noda i pressemeddelelsen.


Far og teamchef Hideki Noda ser frem til de nye muligheder i den danske serie:

-Gennem Jujus tid i Formula U17 er hun virkelig vokset med opgaven både som kører og person. Jeg håber, at det her kan være med til at inspirere andre unge talenter til at følge efter – i næste sæson kan vi køre alle de løb vi vil, og der vil ikke være restriktioner på grund af alder, hvilket vi hidtil har været begrænset af. Jeg er sikker på, at Juju med sit gåpåmod og ikke mindst hendes indstilling til sporten vil klare udfordringerne i serien.

– Og som far kunne jeg ikke være gladere eller mere stolt over at se det arbejde, Juju har leveret siden hun begyndte at køre gokart. Jeg håber, at de danske fans vil tage godt og varmt imod Juju som vi altid er blevet, siger han videre.

Tidligere på sæsonen, i forbindelse med Grand Prix Danmark, besøgte Juju og Hideki Noda Danmark for at se nærmere på serien, som det unge talent nu skal være en del af i 2020. I den forbindelse fik vi på Boxengasse en snak med dem begge om projektet – og hvorfor lige Juju Noda kastede sig over formelbiler i en alder, hvor de jævnaldrende stadig er at finde i karting:

Japansk formel-talent ser nærmere på Danmark

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: