Johnny Vejlebo fejrer Peugeot-jubilæum i TCR Denmark

Foto: TCR Denmark

Johnny Vejlebo har siden TCR Denmarks start i 2020 været en fast del af serien, og i år er han klar til en ny sæson i samarbejde med Brian Madsen Sport og Peugeot.

Planlægningen er i fuld gang hos Peugeot-teamet, som stiller med en nyindkøbt 308 GTI TCR til i år, og Johnny Vejlebo glæder sig derfor til at kunne bygge videre på to sæsoners gode erfaringer.

– Jeg er super glad for, at vi kan bygge videre på alle erfaringerne fra de første to sæsoner, når vi i år stiller med en helt ny bil. Jeg havde håbet, at der ville komme en af de helt nye 308 i TCR-trim, men det er ikke sket, så vi har fundet en ny 308 GTI TCR og Brian Madsen Sport er ved at gøre klar til sæsonstarten, fortæller han.

Samtidigt er der den krølle på historien, at 2022 er intet mindre end et 30-års jubilæum for samarbejdet Johnny Vejlebo og hans arbejde som forhandler af netop Peugeot. Derfor lå det også i kortene, at der – naturligvis – igen skulle en Peugeot på banen i TCR Denmark med Johnny Vejlebos navn på siden.

– Året i år bliver lidt specielt for mig, for den 1. april er det 30 år siden jeg begyndte at forhandle Peugeot. Det er ikke alle 30 år som racerkører ved siden af, men det har uanset været en fantastisk rejse at se mærket tage form i Danmark. Vi kom fra en tid, hvor Peugeot havde en utroligt lille markedsandel, og så til hvor mærket er i dag – det er lidt vildt at tænke tilbage på, forklarer han og tilføjer:


– Derfor var der heller ikke megen tvivl – det skulle være en Peugeot igen, og jeg ser meget frem til at komme i gang med sæsonen, slår Johnny Vejlebo fast.

Johnny Vejlebo kører igen hos Brian Madsen Sport, og i det vestsjællandske team ser man frem mod at få årets satsning i gear, forklarer teamchef Brian Madsen:

– Vi kører med Johnny Vejlebo i år, og ser meget frem til at komme i gang – og til at få en forhåbentligt god sæson. Peugeot var alle vegne i mesterskabet i 2021, så vi ved bilen er konkurrencedygtig. Vi er igen klar med et stærkt team og har fra de sidste år en masse erfaring med Peugeot 308 GTI TCR, som vi glæder os til at sætte i spil, afrunder Brian Madsen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: