I den kommende weekend er Kevin Magnussen tilbage i formelbiler og hos McLaren for en enkelt bemærkning. Magnussen har nemlig fået chancen i Indycar for McLaren, som i kraft af Felix Rosenqvists store crash i Detroit den forgangne weekend mangler en kører til den kommende weekends løb på Road America.

Her er Rosenqvist endnu ikek meldt fit for fight efter sit uheld, og mens teamet i den forgangne weekend havde Oliver Askew som stand-in, så er Askew allerede hentet ind som vikar hos Ed Carpenter Racing til den kommende weekend – og derfor har Arrow McLaren SP en plads, som Kevin Magnussen nu har fået chancen på.

Annonce:

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar