Lamborghini henter Daniil Kvyat til sportscar-projekt

Foto: Lamborghini Squadra Corse

Lamborghini har allerede hentet én ex-F1-kører til deres kommende satsning i FIA WEC’s Hypercar og IMSA’s ditto, GTP, og nu kan Lamborghini også præsentere Daniil Kvyat som en del af projektet.

Den tidligere F1-kører fra Toro Rosso/Alpha Tauri og Red Bull bliver ny testkører på den kommende prototype, som Lamborghini udvikler sammen med Ligier Automotive.

Kvyat er i forvejen at finde i sportsvogne i egenskab af sin aktuelle indsats for Prema i FIA WEC’s LMP2-klasse, og med den nye aftale hos Lamborghini ser fremtiden også ud til at være på plads for russeren, der voksede op i Italien og i øvrigt kører under italiensk licens.

Lamborghini Squadra Corses Giorgio Sanna glæder sig over at have fået Kvyat med på holdet og ser frem til de kommende måneders udviklingsarbejde:

– Daniils primære rolle bliver at samarbejde tæt med ingeniører og mekanikere på prototypen, som vi debuterer med næste år. Jeg er sikker på, at Daniils store erfaring fra mange forskellige kategorier vil gøre ham til et stort aktiv i vores arbejde frem mod 2024.


Lamborghini har allerede meldt ud, at man agter at være til start i både WEC og IMSA fra næste år.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: