Le Mans bliver uden tilskuere

Foto: FIA WEC / Joao Felipe

Beslutningen har været på vej i nogen tid, men nu står det desværre klart. Verdens største motorløb bliver i år uden publikum.

ACO, arrangørerne bag Le Mans, havde ellers spillet ud med et alternativ, som kunne få et mindre publikum på lægterne til årets løb den 19-20. september, men den aktuelle udvikling i situationen med Covid-19 i Europa og i særdeleshed i Frankrig har nu fået ACO helt til at sløjfe planerne om at få tilskuere til løbet i år.

Præsident Pierre Fillon fra Automobile Club de l’Ouest siger i en pressemeddelelse:

– Det 88. Le Mans bliver historisk i den triste forstand, at det bliver kørt uden tilskuere ved banen. Gennem de seneste uger har vi arbejdet på en stribe løsninger, som kunne lade os køre med tilskuere, men med den skala, som løbet har, har det vist sig at føre for mange spørgsmålstegn med sig. Vi ved, at vores fans ærgrer sig lige så meget som os, men med hele samfundets sikkerhed og sundhed på spil, så var der ikke andre valg.

ACO oplyser desuden, at alle billetkøbere vil blive kontaktet i forhold til at få en voucher til næste års løb.


Et begrænset antal journalister vil få adgang. Her på Boxengasse havde vi faktisk landet en akkreditering til årets løb, men i lighed med de op mod 30.000 fans bliver vi hjemme i år.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: