Le Mans udsættes på grund af coronavirus

Foto: Photo Copyright 2018 Joao Filipe/AdrenalMedia.com

Det måtte komme – årets Le Mans køres på grund af coronavirus ikke i juni som det plejer. Men heldigvis har ACO ikke skredet til en aflysning af løbet – det er til gengæld flyttet til en højest uvanlig placering i september måned, hvor weekenden 19-20. september er udset som weekenden for årets udgave. Det er første gang i 52 år, at klassikeren finder sted i september.

Samtidigt er der også lagt op til ændringer af FIA WEC-kalenderen, for premieren på 2020/2021 var sat til at begynde på Silverstone den 5. september. Ligeledes er der også i ELMS og supportserier lagt op til ændringer, hvilket ACO vil annoncere snarest.

ACO’s præsident, Pierre Fillon, siger følgende i pressemeddelelsen:

– At udskyde Le Mans fra den oprindelige dato i juni er nu den mest rigtige vej frem under disse fuldstændigt ekstraordinære omstændigheder. Først og fremmest vil jeg opfordre alle til at undgå at udsætte sig selv, deres nærmeste og andre for fare. Det vigtigste lige nu er at få afbrudt spredningen af denne virus. Vores tanker går til medicinske afdelinger verden over, som arbejder på fuld kraft for vores alles skyld. Udskydelsen af Le Mans betyder, at vi må ændre kalendrene i WEC og ELMS, og her vil vi annoncere nye datoer snarest. Kvaliteten og sikkerheden ved vores løb vil ikke blive kompromitteret.

ACO skriver desuden at alle billetter til årets løb også vil gælde til september – og skulle man være forhindret, så kan man søge refusion på følgende link og mailadresse:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgxWAfmtlyf3DiXa-_gqen2k0WjXySsCVGUOWNSZX3D74FPA/viewform


serviceclients@lemans.org

https://www.facebook.com/24heuresdumans/posts/10157616994087912

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: