LM Racing klar til TCR-debut med Jan Magnussen og Nicolai Sylvest

Foto: LM Racing

Det jyske motorsportsteam LM Racing melder nu klar med endnu en kører for 2020: 22-årige Nicolai Sylvest bliver Jan Magnussens teamkammerat i første sæson af TCR Denmark.

13. december 2019 – LM Racing kunne i begyndelsen af november præsentere Jan Magnussen som den ene af teamets to satsninger i debutsæsonen for TCR Denmark. Og med Nicolai Sylvest bag rattet i teamets anden bil er holdet nu sat for en stærk offensiv i det nye, danske motorsportsmesterskab.

– Jeg ser virkelig frem til at skyde gang i en spændende sæson med LM Racing. Det er et stærkt hold, som tidligere har gjort sig godt bemærket i Danish Thundersport Championship, og med en meget erfaren Jan Magnussen som teamkammerat er der uden tvivl store forventninger til vores setup. Jeg har kørt GT3-løb i udlandet siden 2015, men det her bliver min debut i en forhjulstrækker. Ud fra simulatoren virker bilen utrolig hurtig og underholdende, og selve TCR-konceptet virker helt rigtigt i forhold til de danske racerbaner og fans. Jeg ser frem til de første test og ikke mindst til premiereløbet i foråret. Vi har en del arbejde foran os, men jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang, lyder det fra Nicolai Sylvest.

Den 22-årige racerkører kørte gokart mod de senere Formel 1-stjerner Max Verstappen, Esteban Ocon, George Russel og Charles Leclerc, før han gik videre til Formel Ford og senere Formel 3. Han kørte sin første GT-test for Mercedes-AMG som 17-årig og var mellem 2016 og 2018 engageret hos Zakspeed i ADAC GT Masters-serien – og senest hos BMW-teamet MRS i 2019. Hos LM Racing skal den unge racerkører bag rattet i den ene af teamets to Volkswagen GTI TCR-modeller.

– Vi er glade for at have landet en aftale med Nicolai Sylvest, som er den helt rigtige kører i vores nye, store TCR-indsats. Sammen med Jan Magnussen har vi nu et stærkt udgangspunkt for at være med helt fremme i feltet, når sæsonen skydes i gang. Jan kommer med en masse erfaring fra fortidens forhjulstrukne DTC-racerbiler, mens Nicolai har brugt de seneste år på at skabe sig en masse løbserfaring på de udenlandske baner og samtidig optrådt til udvalgte løb i Danmark. Nu gælder det forberedelserne til sæsonen, som vi tager hul på med de første tests efter nytår, lyder det fra teamchef hos LM Racing, Lars Mogensen.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: