LM Racing skriver lang kontrakt med Jan Magnussen

Foto: TCR Denmark

LM Racings ambitioner i TCR Denmark er ikke til at tage fejl af. Og fremtidsplanerne er nu lagt. Jan Magnussen har netop skrevet kontrakt for tre år med teamet, som samtidigt annoncerer et mærkeskifte til 2021.

LM Racing, som i år kører med to Volkswagen Golf VII TCR skifter til næste år til de nye racere fra Cupra. Det nye samarbejde bliver fundamentet i en flerårig satsning, hvor Jan Magnussen har bundet sig frem til udgangen af 2023.

Det giver først og fremmest ro og mulighed for at planlægge langsigtet – og det er noget, som teamchef Lars Mogensen ser frem til.

– At vi har en lang aftale på plads med Jan Magnussen betyder først og fremmest, at det er lettere at bygge teamet op, når vi har en så vigtig nøgleperson på plads. Nu kan vi lægge os fast på en vision og der betyder det rigtig meget at få en person med så stor viden og indsigt, som Jan har her.

Importørstøtte


LM Racings dugfriske satsning med Cupra er desuden støttet direkte af importøren. Et kæmpe skridt for teamet, og for dansk motorsport, mener Jan Magnussen:

– Det er et kæmpe skridt frem for motorsporten i Danmark, at vi har importørerne med os igen. Det er jo næsten ti år siden sidst, og at vi har dem med os er en kæmpe blåstempling af hele serien og det, som vi alle gør her i TCR Denmark.

– Samtidigt er det dejligt at have det hele på plads, og at vi kan få en periode på tre år til at udbygge teamet. Det hjælper hele setuppet på vej, at vi kan bringe flerårige indsatser på banen. Cupra-bilerne virker desuden til at være rigtig gode, og jeg ser meget frem til at komme i gang med det, forklarer Jan Magnussen.

Teamchef Lars Mogensen slår fast, at indsatsen med Cupra umiddelbart bliver med to biler – men løfter samtidigt sløret for, at to muligvis kan blive til tre:

– Det er en stor fordel for os at få importørens opbakning, og vi arbejder aktuelt med planer om, at det skal være med to biler – måske tre. Det må tiden vise, siger Lars Mogensen med et smil.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: