LMEM fornyer kontrakten med Circuit de Spa-Francorchamps til FIA WEC og ELMS

Foto: FIA WEC

Le Mans Endurance Management (LMEM) har underskrevet en kontraktforlængelse med Circuit de Spa-Francorchamps, som vil betyde, at den ikoniske belgiske racerbane vil fortsætte med at være på kalenderen i FIA World Endurance Championship og European Le Mans Series i yderligere fem år frem til 2028.

Annonceringen kommer i forbindelse med indvielsen af den nybyggede Endurance Grandstand som i denne weekend er blevet åbnet op for tilskuere til TotalEnergies 6H of Spa-Francorchamps løbet. Læs om den nye tribune her.

Spa-Francorchamps er en af verdens mest legendariske racerbaner og er derfor også fyldt med motorsportshistorie. Banen har været en fast del af WEC-kalenderen siden mesterskabets begyndelse tilbage i 2012, mens Spa har været med i ELMS-kalenderen siden 2016.

Spa-Francorchamps placering gør banen uhyre populær blandt fans fra Danmark, hvilket de nu kan gøre glæde af helt frem til 2028. Derudover er banen også en populær destination for fans fra Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Holland. Alle disse fans kan ligeledes glæde sig til at sidde på den sprit nye tribune.

– Stabiliteten på tværs af vores mesterskaber er ekstremt vigtigt, og at fortsætte vores samarbejde med Spa-Francorchamps er derfor også vigtigt. Banen har været en fast begivenhed på både WEC- og ELMS-kalenderne i mange år. Banen giver både holdene og fans nogle fremragende løb og faciliteterne her er i verdensklasse.


– Der er ingen tvivl om, at det er en af ​​kørernes favoritsteder, fordi banen er virkelig unik, hvilket altid giver spændende action. Vi har over årene været vidne til nogle utrolige løb i WEC og ELMS, og takket være holdet på og bag Circuit de Spa-Francorchamps kan vi nu se frem til mange flere, udtalte Frédéric Lequien, administrerende direktør for LMEM, i forbindelsen med annonceringen.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: