Lundgaard før Detroit: – Jeg håber, at vi finder farten

Foto: Doug Mathews/Penske Entertainment

Christian Lundgaard og Rahal Letterman Lanigan Racing fik en dårlig start på sæsonen, men er siden begyndt at komme ovenpå igen, og nu gælder det sæsonens tredje gadeløb. En lang og hård maj måned hvor det blev til Lundgaards første top-ti placering, en træls Indy 500-kvalifikation og et udmærket Indianapolis 500 der blev afgjort på sidste omgang er veloverstået, og nu er fokus på sommerens mange aktiviteter.

– Jeg ser meget frem til Detroit. Det er en meget ujævn bane, ligesom de to gadeløb vi har kørt indtil videre i år – sæsonpremieren i St. Petersburg, Florida og Long Beach, Californien. Jeg glæder mig til at se, hvor alle er efter Indy 500 – niveauet var krævende for hele maj måned. Det er mit første løb i Detroit og jeg glæder mig bare til at komme derud. Jeg håber, at vi finder noget fart, så vi kan blive konkurrencedygtige og få point, siger Christian Lundgaard i en pressemeddelelse til Rahal Letterman Lanigan Racing.

Sommerens kalender kalder bl.a. på Road America, Mid-Ohio og en quadruple-header henover juli måned samt endnu et løb på Indianapolis Motor Speedways roadcourse-layout, der på baggrund af ny sponsor er blevet dømt som Gallagher Grand Prix. Og vi skal nyde sommeraktiviteterne, for når september måned står for døren peger pilen mod sæsonafslutning i Portland og på Laguna Seca – sæson 2023 forventes at starte i februar eller marts.

Kalenderen kan ses her – bemærk, at Hy-Veedeals.com 250 og Hy-Vee Salute to Farmers 300 er en double-header hvor der køres to løb på én weekend, og derfor tæller weekenden kun som én løbsweekend.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.


Hermed en lille forsmag på, hvad der venter feltet i Detroit, der sidste år blev lokation for en double-header weekend.

Løb 1

Løb 2

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: