Lundgaard-sejr runder god dansk weekend af i F1-supportklasserne

Foto: FIA Formula 2
Foto: FIA Formula 2/3

I går tog Frederik Vesti sin første sejr i Formel 3, og i dag fulgte Christian Lundgaard op med en sejr i Formel 2’s sprintrace i det, der blev en særdeles stærk weekend set med danske briller i supportklasserne til F1.

Sejren er samtidigt Lundgaards første i F2, og Lundgaard er årets fjerde nye vinder i F2, i en sæson, der allerede ser ud til at blive en spændende affære.

Lundgaard bragte sig i spids fra starten, hvor han startede som treer. Først nåede han forbi teammate Marcus Armstrong, og kort efter tog han sig også af Dan Ticktum, som ellers startede på pole i løbet. Derfra så Lundgaard sig ikke tilbage, mens Ticktum og Armstrong endte med at kæmpe om anden- og tredjepladsen, hvor de også endte i nævnte rækkefølge.

Lundgaard fik hurtigt bygget en føring på tre sekunder op, og havde i det hele taget søndagens sprintrace for sig selv.

Sejren bringer Lundgaard op som toer i mesterskabet efter Robert Shwartsman.

Foto: FIA Formula 2

Til FIA Formula 2 sagde Lundgaard følgende efter løbet:

– God dag i dag med sejren. I går ødelagde jeg det for mig selv ved at køre gennem gruset, så at være her på podiet med Marcus Armstrong er godt. Jeg ser frem til næste uges løb. Jeg har hidtil været stærk i Budapest gennem min karriere, så jeg håber at få det bedste ud af bilen, så vi kan få det maksimale ud af det.

Velovervejet indsats fra Vesti

I Formel 3 fik Frederik Vesti i søndagens sprintløb en ottendeplads ud af sine anstrengelser, efter at have startet som tier. Gridden vender altid mellem lørdag og søndag, og med gårsdagens sejr fulgte derfor også en startposition som nummer ti.

Herfra kom Vesti godt fra start, og kørte et ganske velovervejet løb, hvor der i modsætning til gårsdagens regnvejrsløb var mindre action.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: