Magnus Dall tager et trin op i Rallycross

Foto: Foto: Dall Racing

Der er bilskifte på vej i Ringsted, for 22-årige Magnus Dall og familieteamet Dall Racing har netop præsenteret deres nye satsning i rallycross.

Teamet kører fortsat Renault Clio, men skifter nu fra Super1600 til Supercars efter fem år i førstnævnte klasse. Teamets nyerhvervelse er bygget i Sverige af Walfridson Rallycross og har med succes kørt EM før. Teamet har hidtil kørt både nationalt og internationalt i Super1600, men nu står der nye og hurtigere udfordringer for døren – noget, som Magnus Dall ser frem til:

– Det har længe været min drøm at køre Supercar, og nu er det endelig lykkedes – med kæmpestor hjælp fra vores trofaste sponsorer, forklarer han og tilføjer:

– Supercars kræver en helt anden kørestil, som jeg skal ud at lære. At skifte fra forhjulstræk og sugemotor til firehjulstræk og turbo vil være en stor ændring, men det skal jeg nok komme efter, slår Magnus Dall fast.

Magnus Dall har efterhånden seks sæsoner bag sig i Super1600 Rallycross. Nu er tiden inde til et skifte til Supercars.

Teamets planer for 2021 drejer sig først og fremmest om RallyX Nordic – og håbet er, at Supercar også er en del af DM i 2021.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: