Massive Motorsport takker af – men TCR Denmark står foran en stærk sæson

Foto: TCR Denmark

TCR Denmark bliver i 2022 uden de forsvarende mestre på kørersiden, Massive Motorsport, til start. De forsvarende mestre har her til aften offentliggjort, at teamet lukker, og de er derfor ikke at finde på de danske baner i den kommende sæson. Derfor bliver 2022 uden det østjyske Honda-team, som sidste sæson og i 2020 tog kørernes mesterskaber med Kasper H. Jensen som kører.

Kasper H. Jensen tog i 2021 sit andet TCR Denmark-mesterskab i træk med Massive Motorsport.

Om annonceringen siger TCR Denmarks Martin Jensen og Bent Dyhre Hansen følgende:

– Der skal lyde en stor tak fra os i TCR Denmark til hele holdet bag Massive Motorsport for den store opbakning og tillid de har vist os i en svær opstartsfase præget af Covid-19-pandemien, lyder det samstemmigt fra promotor Martin Jensen og bestyrelsesformand Bent Dyhre Hansen.

https://www.facebook.com/massivemotor/posts/5405223119506728

Serien er på vej mod en ny, stærk sæson med nye kørere og teams, f.eks. GMB Motorsport. Feltet forventes at være samme størrelse som tidligere, men hvor to nye bilmærker kommer til i 2022, herunder kommer den nye Audi RS3 LMS TCR. Endvidere byder serien i 2022 på en ny og lige start for hele feltet, da alle skal lære de nye dæk fra Kumho at kende.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: