Michelle Gatting og Iron Dames kører Lamborghini-finale

627105
Foto: Lamborghini

Michelle Gatting og Doriane Pin er klar til et mærkeskifte til denne weekends Lamborghini Super Trofeo Grand Finals, som køres i Portimao. Weekendens sæsonfinale for Lamborghinis Super Trofeo køres for første gang i Portugal og runder en seks løb lang europæisk kalender af.

65 biler til start

Weekendens finale byder på en kæmpe grid med hele 65 biler til start. Ved Grand Finals er ikke bare det europæiske, men også det nordamerikanske mesterskab til start.

Stor erfaring med cupbiler

Iron Dames forbindes vanligvis med Ferrari, men de skifter til weekenden mærke, når Gatting og Pin stiller til start i sæsonfinalen. De to er desuden godt bekendt med cupbiler – i fjor vandt Michelle Gatting Ferrari Challenge Europe, og i år har Doriane Pin også leveret en stribe topresultater på sin vej til titlen i samme serie.

Iron Lynx har til gengæld kørt i Lamborghini Super Trofeo før – det var i 2018/2019, og weekendens løb bliver det første i Lamborghini siden dengang.

Teamet har desuden en stribe nyheder på vej i de kommende dage. Der har længe kørt rygter i sportscarverdenen om et skifte af mærke for projektet, og det ventes her, at grundlægger Deborah Mayer og resten af Iron Lynx vil præsentere et større skifte til netop Lamborghini.

Det hele kan følges live på YouTube på Lamborghinis Squadra Corse-kanal. 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: