Michelle Halder klar til TCR Denmark-finale med TPR Motorsport

Svenske TPR Motorsport har til årets finale forstærket sig med en tredje bil, som køres af Michelle Halder. Michelle slår normalt sine folder i TCR Europe, men i denne weekend stiller Michelle op side om side med bror Mike Halder, mens Anton Bergstrøm fuldender Honda-trioen.
Foto: Halder Motorsport

I næste weekend skal årets mesterskab i TCR Denmark afgøres, og her er svenske TPR Motorsport klar til at slutte sæsonen med en ekstra stor indsats. Honda-teamet stiller nemlig til finalen på Jyllandsringen med hele tre biler.

Halder-familien stiller nemlig til finalen i stærkeste opstilling, for Michelle Halder slutter sig til TPR Motorsport og kører finalen sammen med sin bror Mike Halder samt med svenske Anton Bergström.

– Jeg ser meget frem til at komme ud at køre i Danmark. Vi er en rigtig motorsportsfamilie på alle måder, så der er blevet fulgt nøje med i TCR Denmark hele året – og nu fik jeg heldigvis chancen for selv at komme ud at give det et skud for TPR Motorsport, forklarer hun.

Michelle Halder har i denne sæson slået sine folder i TCR Europe helt som Mike Halder også har det – og derfor har kalenderen også været tætpakket for Michelle Halder. Nu bød chancen sig imidlertid for at køre den danske finale for TPR Motorsport, og det er en opgave, hun ser frem til.

– Det bliver helt sikkert noget andet at skulle ud at køre på Jyllandsringen, hvor jeg ikke har været før, men vi er altid klar på en udfordring – og det tænker jeg nok skal lykkes. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang på næste fredag – jeg har endnu ikke mødt teamet, men ser meget frem til at tage opgaven op og til igen at køre sammen med min bror, forklarer Michelle Halder.


Husk, at TCR Denmark-finalen på Jyllandsringen næste weekend kan følges live på YouTube – www.youtube.com/tcrdenmark.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: