Mikkel O. Pedersen tager første podie i Porsche Supercup

Foto: Porsche AG

Mikkel O. Pedersen fik fulgt godt op på en strålende kvalifikation til Monacos afdeling af Porsche Supercup, hvor det blev til struerboens første podieplads i den stærkt besatte mærkeklasse.

Fra 2. startposition fik Pedersen ellers ikke en prangende start, men formåede at holde sporet ind i første sving, og her fik han klogt afvist de nærmeste udfordrere, mens polesitter og forsvarende Porsche Supercup-mester Michael Ammermüller indledningsvist tog teten efter en start, som løftede et par øjenbryn. Der blev imidlertid ikke dømt tyvstart mod Ammermüller, selv om Mikkel O. Pedersen vurderer overfor Boxengasse, at den burde have været dømt.

– Jeg havde en del at skyde med, men jeg var sikker på, at han ville få en straf for tyvstart. Det fik han åbenbart ikke, og det er underligt, lyder dommen fra italienske Dinamic Motorsports Mikkel O. Pedersen.

Start, Porsche 911 GT3 Cup, Michael Ammermüller (D), Mikkel Overgaard Pedersen (DK), Florian Latorre (F), Larry ten Voorde (NL), Porsche Mobil 1 Supercup, Monaco 2019

Ammermüller, der er blandt feltets absolut mest erfarne navne, har været i serien siden 2012 med Lechner Racing, og han brugte fra start erfaringen til at kontrollere løbet, men kunne nogen udfordre den sejrsvante tysker, så var det Mikkel O. Pedersen, der virkelig var i hopla. Hele vejen lå Pedersen tæt på Ammermüller og skyggede tyskeren flot, men muligheden for at sætte den endegyldige overhaling ind lod sig desværre ikke byde.

Alt i alt er det dog en svært tilfreds dansker, der kan tage fra Monaco med en hårdt pakket håndbagage og en ny banerekord i Porsche Supercup på CV’et. Nu gælder det Red Bull Ring i Østrig næste gang – en bane, som Mikkel O. Pedersen ser frem til:


– Jeg fik vist flaget her, og det var totalt fedt. Næste løb bliver i Østrig, og jeg ved, at de andre får kørt en afdeling af Carrera Cup på banen inden da, men jeg føler, at jeg har god fart der også, lyder en forsigtig forudsigelse fra Pedersen.

Mikkel Overgaard Pedersen (DK), Dinamic Motorsport, Porsche Mobil 1 Supercup, Monaco 2019

https://www.facebook.com/mikkelopedersencom/posts/2285238584898418

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: