N24: Total nedsmeltning for BMW

Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse

BMW har fået en mildest talt katastrofal start på årets Nürburgring 24h, og værst er det desværre gået ud over Mikkel Jensens ROWE Racing.

Først var #99 med Nicky Catsburg, Marco Wittmann, Jesse Krohn og John Edwards i pit gennem en længere periode, fordi der var problemer med undervognen på kvartettens BMW M6 GT3. Edwards kom tilbage på banen cirka tre timer inde i løbet, klokken 18.27 – men, altså langt tilbage i stillingen.

Inden da var det allerede gået galt for kollegerne hos Walkenhorst Motorsport, da #101 blev ramt af en større defekt i Breidscheid og siden er blevet trukket helt ud af årets N24.

I det hele taget var time 4 ikke god ved BMW Motorsport overhovedet. Cirka klokken 19 rullede billederne nemlig ind af en standset #98 med Mikkel Jensen ved rattet. Bilen skal angiveligt være stoppet, fordi køleren efter et mindre sammenstød er blevet slået i stykker, og det skal have fået bilen til at overophede, forklarer teamchef Hans-Peter Naundorf fra ROWE Racing til Nürburgring 24h’s liveticker:

– Det er det værste og ringeste N24 vi nogensinde har haft. Indenfor tre en halv time er begge vores biler ude – det er absolut nedslående. Om 98’eren har Mikkel Jensen meldt ind, at han havde en kontakt, og det har givet bilen kølerskader.


Vi arbejder på at få en kommentar fra Mikkel Jensen.
Derudover er Team Schnitzers M6 GT3 med #42 også parkeret for weekenden – bilen var indblandet i et stort crash i Brünnchen.
#98 i infight på vej ud på Hatzenbach.
Mercedes og Porsche dominerer
Oppe foran er der åben fight mellem Mercedes og Porsche. Black Falcon #2 Mercedesen tog sig af starten, men kom hurtigt i fight med Mantheys Porscher, og i løbets første time kørte Kevin Estre i #911, den Michael Christensen også er en del af, i direkte fight med den orange Mercedes om føringen.
Aktuelt er Estre i #911 igen for Manthey Racing og ligger nummer to, mens Dirk Müller kører i den førende #2 Black Falcon Mercedes AMG GT3.
Mercedes Team Mann Filter #48 er nummer tre, mens Porsche-teamet Frikadelli Racing med #31 aktuelt er nummer fire.
Møller-Madsen og Prosport Performance GmbH tabte terræn på tekniske problemer.
I V5-klassen er Henrik Bollerslev og Krumbach Racing Service aktuelt nummer tre i klassen, mens Niels Borum og Nicolaj Møller Madsen respektivt ikke har haft meget held i sprøjten. Møller Madsen er i Prosport Performance Aston Martin Vantagen nu, men teamet har haft problemer med brændstoftilførslen på bilen, og er sidst i klassen.
Sorg Rennsport og Niels Borum har også været ramt af tekniske problemer helt fra løbets start og er ligeledes sidst i SP8T.
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: