Nicki Thiim får comeback i DTM!

Foto: VLN/SSR Performance

Nicki Thiim får præsenteret en del programmer for tiden – senest en flerårig kontraktforlængelse med Aston Martin, og derudover venter der også sønderjyden et comeback til DTM i det nye år. Thiim var senest i DTM i 2022 for en kortere bemærkning med T3 Motorsport, men det gik desværre ikke som håbet.

2024-planerne er til gengæld lovende – det bliver med SSR Performance GmbH i Lamborghini Huracan GT3 Evo2, og som teamkammerat får Thiim Lamborghini-fabrikskører Mirko Bortolotti. Det sydtyske team blev vicemestre i DTM i denne sæson med netop Bortolotti, og italieneren tog sig i den forbindelse af to løbssejre og to ture på skamlen.

Teamchef Stefan Schlund siger:

– Sikke en juleoverraskelse for DTM-fans! Vi går efter at være med helt fremme i DTM med Bortolotti og Thiim. Jeg er superglad for at vi kan præsentere det her lineup og forhåbentligt være med til at blande os i titelkampen i 2024. Vi har haft mange gode snakke med begge hjemme på fabrikken i München, og jeg vurderer, at kemien er den helt rette. Vi kender Mirko indgående fra denne sæson, og Nicki bringer en masse erfaring og evner til bordet, som jeg er helt sikker på vil kunne gøre vores team godt, forklarer Schlund på SSR Performances hjemmeside.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: