Nicki Thiim kører Daytona med Magnus Racing

Nicki_Thiim_2
Foto: Aston Martin Racing

I et allerede stærkt felt af danske kørere til årets Rolex24 at Daytona har amerikanske Magnus Racing netop præsenteret Nicki Thiim som en del af teamets satsning i GT Daytona. Aston-teamet Magnus Racing stiller med Thiim samt John Potter, Andy Lally og Spencer Pumpelly til Daytona, og teamet vil desuden køre Michelin Endurance Cup med de tre sidstnævnte.

En opgave, som Nicki Thiim ser frem mod:

– Daytona er én af mine personlige favoritter på året, og at kunne gøre det med alt det, som Aston Martin og Magnus Racing with Flex-Box har gjort i IMSA over årene er en kanon mulighed. Magnus Racing gjorde en super figur sidste år, og det giver helt klart smag for mere. Rolex 24 er starten på enhver sæson, og det er helt afgjort ét af de tre store løb for alle. At gå direkte fra vinterpausen til at være midt i den store fight er super fedt.

Årets Daytona bliver Nicki Thiims 3. deltagelse i den amerikanske klassiker – han var med i 2020 for Heart of Racing og senest i 2022 for Paul Dalla Lanas Northwest AMR.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på http://www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: