Nicky Catsburg på plads hos Corvette Racing

Foto: Corvette Racing

Corvette Racing har onsdag aften dansk tid præsenteret deres lineup til 2020, som får premiere sammen med den nye, centermotoriserede Corvette C8R til Daytona 24h i januar.

Med onsdagens annoncering står det klart, at Corvette #3 i IMSA’s langdistanceevents, Daytona, Sebring og Petit Le Mans, fremover vil være bemandet af Antonio Garcia og Jordan Taylor, der får hollandske Nicky Catsburg med som tredjemand. #4 får Oliver Gavin ogTommy Milner, mens tyske Marcel Fässler, der ikke er et helt nyt ansigt hos Corvette, bliver tredjemand på bilen.

Alle seks kommer desuden ud at køre, når der er Roar before the 24 på Daytona International Speedway den 3-5. januar.

– Disse tilføjelser vil give Corvette Racing et stærkt lineup til de største langdistanceløb i IMSA’s GTLM-mesterskab, Daytona, Sebring og Petit Le Mans. Præstationerne fra Catsburg og Fässler taler for sig selv, og de vil være værdifulde tilføjelser til vores lineup i 2020 med den nye C8R, siger Jum Campbell, US Vice President for Chevrolets Performance and Motorsports-division i pressemeddelelsen.

Catsburg har kørt et stort antal serier inklusive IMSA, WEC og WTCR, og har en tidligere forbindelse til netop Corvette Racing, for hvem han har testet forgængeren, C7R forud for Le Mans, ligesom han tilbage i den hedengangne FIA GT1 World Championship kørte i en Corvette C6R.


Fässler er tilbage hos Corvette for femte år i streg. Han vandt i 2016 både Daytona og Sebring med Gavin og Milner.

Nicky Catsburg glæder sig over de nye muligheder:
– Jeg er ekstremt glad for at blive en del af Corvette. Lige siden jeg kørte C6R tilbage i 2011 og sidenhen C7R i forbindelse med testdagen på Le Mans i 2016 har jeg drømt om en dag at blive en del af fabriksindsatsen. Corvette er et ikonisk brand som har vist store resultater hvert år – og det er et team, som jeg altid har set op til i de år, hvor jeg har konkurreret mod dem i IMSA. Corvette står traditionelt for stærke lineups, og at blive en del af det kan jeg kun være stolt af.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: