Nürburgring 24h bliver uden tilskuere

Foto: Niklas Majgaard

Coronapandemien er efterhånden – og desværre – ved at have krævet en del store ofre i motorsporten, og nu har ADAC desværre måttet gøre ét af de store.

Årets ADAC Nürburgring 24h bliver kørt, men uden tilskuere.

Det tyske megaløb blev i forvejen flyttet til september i håbet om, at man ville kunne gennemføre som vanligt, men med ny, tysk lovgivning på plads, har det vist sig ikke at være muligt at samle tilskuermængderne, som Nürburgring normalt trækker til. Men man agter at gennemføre løbet, og har med løbets vanlige sponsorer og ikke mindst fremragende TV-dækning lagt sig i selen for at give alle så meget som muligt af den vanlige oplevelse.

Derfor har man nu taget en svær, men nødvendig beslutning om at køre uden tilskuere. Løbsleder Walter Hornung siger:

– Naturligvis er vi alle glade for, at vi overhovedet kan gennemføre løbet i år. Det har krævet et stort samarbejde overhovedet at nå så vidt, men desværre må vi skuffe vores loyale fans i år. Vi vil savne vores fans og atmosfære ude på banen, for den stemning betyder så meget for løbet – og det er takket være jer fans, at vi har fået den unikke festivalstemning, som Nürburgring 24h og Nordschleife er så kendt for.


Nürburgring 24h køres den 24-27. september.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: