Bentley er på vej med et nyt motorsportsakademi i samarbejde med Team Parker Racing – et projekt, som i 2020 skal drive tre udvalgte kørere frem. Otte kørere bejler til pladserne, skriver de.

Initiativet kommer til at køre fra januar til oktober, altså sæsonen igennem, og de tre navne vil snarest blive fundet ved tests i Portimao i Portugal. Bentley-programmet vil foruden fysisk og mental træning også byde på medietræning, teknisk uddannelse og en mentorordning, hvor kørerne får tilknyttet en fabriskkører fra Bentley.

Annonce:

Løbsprogrammet byder på den fem løb lange GT World Challenge Europe Endurance Cup. Derudover vil akademiets tre kørere også være at finde ved shakedowntests af Bentleys Continental GT3-racere og officielle tests på Paul Ricard, SPA-Francorchamps, Monza, Silverstone og Nürburgring.

Programmet vil kunne følges på Twitter, @BentleyRacing og på Instagram: @BentleyRacingOfficial

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply