OFFICIELT: Benjamin Pedersen kører IndyCar med AJ Foyt Racing i 2023!

Foto: Chris Owens/Penske Entertainment

En ny dansker venter i NTT IndyCar Series i 2023!

Christian Lundgaard fra Rahal Letterman Lanigan Racing har i år haft sit første år i serien som den eneste dansker, men nu når vi rammer januar måned venter der østjyden et nyt selskab. Den dansk-amerikanske Benjamin Pedersen der efter to sæsoner i Indy Lights – IndyCars svar på Formel 2 – hos Global Racing Grooup HMD Motorsports nu er klar til at køre i formelbilernes kongeklasse, hvor han skal tørne ud under AJ Foyt Racings faner.

Danskeren er på en flerårig kontrakt, der både indeholder et rookie-program og et fuldt program i serien. Kirkwood skifter til Andretti Autosport. Boxengasse deltager på et virtuelt pressemøde kl. 19:00 onsdag aften, hvor Benjamin Pedersen vil være tilstede. Her er der lagt op til snak om AJ Foyt Racings forventninger i 2023.

»Jeg er super begejstret for at komme med på holdet. Jeg har spændt meget tid med AJ Foyt Racing i denne sæson, hvor jeg har lært hvordan IndyCar er uden for banen, og det har været rigtig fedt, « lyder det fra Benjamin Pedersen.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/. Vil du følge Christian Lundgaards færden vest for Atlanten og samtidig have et objektivt indblik i IndyCar-serien, så kan du også blive medlem af Boxengasses egen Lundgaard- og Indycar-gruppe her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: