Padborg Park aflyser finaleløbet

DSCF0085
Foto: Kim Gripping/Boxengasse.dk

Weekendens løb på Padborg Park – og årets sidste i det sønderjyske – er blevet aflyst. Det står klart, efter banens repræsentanter ikke har kunnet få den afgørende godkendelse af Syd- og Sønderjyllands Politi.

Motorsport Sønderjylland og Padborg Park skriver blandt andet til weekendens akkrediterede journalister og fotografer, som Boxengasse er i blandt:

– Det er med stor beklagelse og dyb skuffelse, at vi desværre må aflyse weekendens Finaleløb på Padborg Park. Først på eftermiddagen torsdag den 8. oktober har vi fået endnu et afslag fra Syd- og Sønderjyllands Politi. Der er i det seneste døgn blevet kæmpet hårdt for at kunne få lov til at gennemføre løbet, skriver de.

Meldingen fortsætter:

– Der er i det sidste døgn blevet kæmpet hårdt for at kunne få lov til at gennemføre løbet. Flere folketingspolitikere har meldt sig på banen og kæmpet for vores fælles sag. De har presset på overfor Kulturministeriet. DIF og DASU har også presset på overfor Kulturministeriet. Men desværre har det ikke været tilstrækkeligt til, at Syd- og Sønderjyllands Politi har ændret på sin beslutning.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: