Pole position til Christian Rasmussen i Indy NXT på Mid-Ohio

Christian Rasmussen - Indy NXT By Firestone Grand Prix at Mid-Ohio - By_ Travis Hinkle_Large Image Without Watermark_m86023
Foto: Penske Entertainment/Travis Hinkle

Christian Rasmussen fik en god start på weekenden i Mid-Ohio ved lørdag at tage pole position forud for dagens løb i Indy NXT. Danskeren har alt at jagte efter en svær weekend da serien senest kørte på Road America, hvor han måtte udgå efter en afkørsel og derved satte sin mesterskabsføring til med det resultat, at Nolan Siegel aktuelt fører titelkapløbet med 40 point.

Derfor er en pole position ekstra kærkommen – og ser man på statistikken er en pole position også meget god at have på Mid-Ohio – således har seks af de seneste syv vindere i klassen startet fra pole her.

Rasmussen tog pole pisition i tiden 1.11.499 – og blot en hundrededel foran Louis Foster på andenpladsen. De følges i næste række af Kyffin Simpson og Hunter McElrea, mens Reece Gold og den mesterskabsførende Nolan Siegel runder top seks af.

– Det er fantastisk! Det var en rimeligt vild session, for jeg var på vej til at få en ren omgang, men så begyndte folk at overhale hinanden, men jeg fik det til at fungere. På min næstsidste omgang fik jeg slået et forspring, men fangede så en langsommere bil, hvilket gav lidt aero wash. Men til syvende og sidst lykkedes det alligevel – at få en ordentlig position på banen er halvdelen af opgaven herude, så derfor er kvalifikationen bare ekstra vigtig her, siger han til Indycar.

Søndagens løb køres med start 17.30 dansk tid.


Resultat

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: