Porsche-team klar med nyt lineup til Nürburgring 24h

Foto: VLN/Jan Brucke

Mens Manthey Racing helt har trukket deres gul/grønne Porsche med #911 ud af weekendens Nürburgring 24h efter gårsdagens konstatering af positive coronatests på det hold, der i sidste weekend kørte Le Mans – så har et andet Porsche-team valgt en anderledes plan.

Michael Christensen skulle have delt Frikadelli Racings #31 med Kevin Estre, Maxime Martin og Matt Campbell – men idet Christensen, Estre og Campbell alle var i aktion for Porsche til Le Mans, er de nu trukket ud af listen.

Maxime Martin, som kommer med en dugfrisk Le Mans-sejr for Aston Martin, bliver fortsat en del af bilen. Nu skal Martin til gengæld dele den med Porsche-fabrikskører Mathieu Jaminet, Porsches test- og udviklingskører Lars Kern samt Lance David Arnold, der også har en længere forhistorie med både Nürburgring 24h og Frikadelli Racing Team.

Ændringerne på den rene Pro-racer med #31 smitter også af på teamets indsats i Pro-Am. Således træder østrigske Norbert Siedler ind og gør comeback hos det tyske team, som han kørte for i 2016-2018. Han får følgeskab af holdejer Klaus Abbelen samt Robert Renauer og Alex Müller.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: