Premieredagen er sat: Verdens største indendørs gokartbane åbner i København

Det nye Racehall CPH tager for alvor form i øjeblikket. Til februar åbner den nye hal, som bliver verdens største indendørs gokartbane. Foto: Racehall
Foto: Racehall CPH

Så er der en åbningsdato på det, der bliver verdens største gokarthal. Racehall CPH bliver nemlig indviet lørdag den 1. februar 2020, og dermed får Racehalls format spritnye faciliteter i København.

Banen, som får til huse i Høje-Taastrup, skal ligge i en hal på 10.000 kvadratmeter og hallen får oven i købet ingen søjler i midten – hele banearealet kommer til at stå åbent og med optimalt udsyn.

Flemming Grene Thomsen, direktør for Racehall CPH, ser frem til at udvide Racehall med den nye hal i Høje-Taastrup:

– Der skal i hvert fald en tro på projektet til, før det her kan lykkes. Den tro har vi fra banen i Aarhus, som vi allerede har set fungere supergodt i mange år – og det er i vores optik oplagt, at det, der har fungeret rigtig godt i landets næststørste by også er noget, man kan få stor glæde af i landets største by, forklarer han om nybyggeriet i hovedstadsområdet.

Det nye Racehall CPH tager for alvor form i øjeblikket. Til februar åbner den nye hal, som bliver verdens største indendørs gokartbane. Foto: Racehall

I første omgang ledte Racehall efter egnede bygninger i hovedstadsområdet, så det var ikke oprindeligt tanken, at man ville lave verdens største indendørs gokartbane. Men planerne ændrede sig, da det stod klart, at et nybyggeri ville være den bedste løsning, forklarer han:


– Beslutningen tog vi i løbet af processen. Vi kunne ikke finde bygninger, som egnede sig helt, så da vi alligevel stod og skulle bygge nyt, valgte vi at gå all in. Det giver os nogle fordele i forhold til at give gæsterne en superfed oplevelse. Der er fokus på sikkerhed og læring, og vi går absolut efter at lave en bane, som både uerfarne og erfarne kørere kan få en masse ud af. At hallen ikke får søjler betyder meget for sikkerheden, men også at man kan se løb oppe fra restauranten, forklarer han.

24-timersløb

Racehall CPH får en bane, som er otte meter bred, og dermed er der lagt op til overhalinger. Og overhalinger skal der nok komme en del af til marts, for her er banen vært for et 24-timersløb, forklarer direktør Flemming Grene Thomsen:

– Vi kører med vores egne karts, og vi afholder et 24-timers Le Mans den 28.-29. marts. Det er længe siden, det har været afholdt i København, så det glæder vi os meget til, siger han og tilføjer:

– Tilmeldingen er i øvrigt allerede åben på emailadressen cph@racehall.com.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: