Brian Madsen Sport klar med stærk kvartet til DM i Rally

169458770_196040602071982_7420888743138891134_n
Foto: Allan Post/Brian Madsen Sport

To af de helt fremtrædende kørere i moderne dansk rallyhistorie er klar til at gøre deres entré med Brian Madsen Sport i den nye Rally2-klasse til den kommende sæson. Klar for det vestsjællandske storhold er Christian Jensen og Kim Madsen i hver deres Citroën C3 Rally2 – og duoen, som har indtil flere danske titler i pokalskabene, bliver samtidigt også halvdelen af en indsats med i alt fire biler. 

Brian Madsen Sport, som sidste efterår kunne samle importen af Peugeot Sport, Citroën Racing og Opel Motorsport i Danmark og Sverige, satser nemlig også på et nyt talentprogram, som i Rally4-klassen får Mikkel Njor og Mathias Christiansen til start i henholdsvis Opel Corsa og Peugeot 208. 

Det glæder holdejer Brian Madsen, at det er lykkedes at samle et så stærkt lineup på tværs af erfaring og friske talenter:

– Det er utroligt fedt, at vi kan få to så erfarne kørere som Kim og Christian ind. De har en fed tilgang og selvfølgelig masser af erfaring at byde ind med – og det er helt fantastisk at vi som team både kan arbejde med to erfarne gutter, som skal kæmpe om guldet i toppen af dansk rally og samtidigt har to stærke talenter til start i helt nye biler og et godt setup, hvor de også kører om DM-titlen i deres klasse for tohjulstrukne biler. 

Teamets helt nye Citroën C3 Rally2-biler har været ude på den første test. Det gav et godt førstehåndsindtryk, og nu går arbejdet videre frem mod DM-premieren. Foto: Allan Post

Åben fight om guldet


Kim Madsen vender tilbage i Rally2 med Line Lykke som codriver, og den dobbelte danmarksmester i 2WD fra 2014/2015 ser frem til at kaste sig over det nye projekt. 

– Det bliver super spændende at komme i gang med. Det er vildt, at vi får så stort et felt i toppen af dansk rally i år, og det er første gang i mange år, at der er så bred en konkurrence. Jeg er spændt på at se, hvor vi er henne, når løbet først kører – vi føler os godt forberedte og ser frem til at komme i gang, forklarer han om opgaven, der venter i den nye Citroën C3 Rally2. 

For Christian Jensen er der tale om et comeback. Jensen stoppede karrieren med DM-titlen i 2015, og har siden været ude – men nu er Christian Jensen tilbage i den varme stol:

– Det er superfedt at vende tilbage. Jeg har savnet at være ude at kæmpe med alle de gamle gutter, og der er kommet mange nye til, så vi har et virkelig stærkt felt i dansk rally i år. Der er nok lidt rust under pedalerne, men jeg fik et virkelig godt første indtryk af bilen og nu skal vi have hentet nogle erfaringer med den, siger han og tilføjer:

– På mange måder er det tilbage til rødderne for mig. Brian har disket op med et fantastisk setup, og det har virkelig givet mig meget til at gøre det her comeback, forklarer Christian Jensen. 

Første afdeling af DM køres den 17. april. 

Brian Madsen Sport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: