Christian er tilbage!

Foto: Christian Rasmussen Racing

Efter et historisk lavpunkt i sin racing karriere, slog Christian og teamet tilbage på Road America og med et solidt resultat i den sidste runde, beviste de, at de for alvor er tilbage.

Det kunne have været meget bedre , hvis ikke det var for et uheld i første løb i weekenden. Et uheld der sendte Christian ud af løbet fra en P6. Med to omgange tilbage af løbet, blev han ramt i bagenden af en konkurrent og spandt af banen, og ind i muren. Selvom det var en hård afslutning på løbet var Christian dog meget afslappet i sin analyse, efter løbet.

“Selvfølgelig er jeg træt af uheldet, men det er den slags ting der sker i racerløb. Nogen gange skal man bare reagere i et splitsekund, og nogen gange tager du en forkert beslutning – præcis som denne her gang. Jeg er ikke sur på Jak Crawford (#52 bilen; red). Han er en erfaren og dygtig kører og den slags ting sker bare.”

Christian var meget tilfreds med bilen op til uheldet., der sendte hans team på overarbejde.

“Bilen var rigtig god, og vi var med i den sjove ende af feltet. Vi manglede stadig en smule fart, men ikke meget. Nu håber jeg bare at vi har fået opbrugt vores kvote af uheld, og at heldet begynder at tilsmile os, fremadrettet.”


Teamet hos Jay Howard Driver Development havde en travl aften og nat, med at få Christians bil klar til næste dag. Og selvfølgelig var Christian spændt på at se om bilen kunne blive lige så god som i første løb. Han skulle starte løb 2 fra P3, så det ville være rart med nogle gode point til mesterskabet.

Bilen var endnu bedre!

“Det var en fantastisk bil,” lød det fra Christian.

“Den var endnu hurtigere end i går, og jeg havde en fantastisk følelse i bilen. Jeg kan ikke takke gutterne nok for deres arbejde og dedikation, for at få bilen klar, og ovenikøbet så klar at jeg kunne sætte andenhurtigste tid i løbet. Vi er tilbage!”, sagde Christian med et stort smil.

Nå ja, så var der den lille snurretur, der betød at det blev P5 og ikke P2. Når man er under stort pres bagfra, er det jo af og til vigtigt at forsvare sig. Og i denne situation betød det at Christian endte udenfor idealsporet, hvor grebet i banen ikke var så godt som nødvendigt. Christian viste dog sine evner flot frem, holdt bilen på banen og var hurtig tilbage i løbet. Derfor kostede det kun 3 placeringer.

“Det var et fedt race, og en fed bane. Helt klart en favoritbane. Og vi er for alvor tilbage i kampen. Jeg har nogle småfejl der skal styr på før Toronto, så nu tager vi til Mid-Ohio for at teste. Endnu engang, Jeg skylder en kæmpe tak til alle i teamet – I gjorde et fantastisk stykke arbejde!”, sluttede Christian.

Næste opgave for Christian er den officielle test på Mid-Ohio 26.-27. Juni. Næste runde af mesterskabet er i Toronto 12.-14. Juli

Christian Rasmussen Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: