Christian Rasmussen er klar til at forsvare sin føring

Foto: Christian Rasmussen Racing

Det kommer til at køre rundt og rundt og rundt for Christian Rasmussen, når han d. 20.-21. august skal forsøge at fastholde, og i bedste fald udvide føringen i USF2000. Serien er nået til årets eneste ovalbaneløb, Cooper Tires Freedom 75, på ovalbanen Lucas Oil Raceway lidt udenfor Indianapolis.

Efter en perfekt sæsonstart med kun et enkelt mistet point i de første 5 løb, kigger alle mod vores Christian, for at se hvordan de kan få skovlen under ham. Indtil nu har det ikke været muligt, men der er ingen tvivl om at når man er på toppen, er man jaget vildt.

Den overbevisende start fik også serien til at beslaglægge motor og gearkasse fra Christians bil efter sidste løb. De ville tjekke for uregelmæssigheder. Der var som ventet ikke noget at komme efter, og det har uden tvivl givet Christian et ekstra boost af selvtillid at få sat en tyk streg under, at han altså bare er bedre end de andre, netop nu.

Tingene kan jo hurtigt vende, hvis man ikke hele tiden holder snuden i sporet, og den forestående afdeling på ovalbanen er en svær størrelse. Banen tager kun ca 21 sekunder pr omgang, og derfor vil der komme en del trafik man skal forholde sig til.

Men Christian har gode erfaringer fra netop den bane. Det var det store vendepunkt for ham og team Jay Howard Driver Development i sidste sæson. Her fik Christian for alvor vist sine evner frem, da han gjorde det som mange anså som nærmest umulig, nemlig at overhale på den korte bane. Han startede som P15 men fik sig kørt frem som P6 ved det ternede flag, og fik løbets Super Charger Award.


Den erfaring skal han bruge i det næste løb, og selvom han uden tvivl vil gå efter en sejr, så er han også helt klar over at det ikke er verdens undergang, hvis han ikke får et topresultat.

I kan som altid følge livestream og livetiming via det normale link:

https://www.usf2000.com/results/live-timing

Programmet ser således ud: 

20/8-2020

18:00 – 18:30 – Test Session 1

20:30 – 21:00 – Test Session 2

23:00 – 23:30 – Test Session 3

01:30 – 02:00 – Kvalifikation

21/8-2020 

21:55 – 22:15 – Practice

00:45 – 01:25 – Race

Vi håber I følger med derude, selvom det er sent.

Christian og teamet ønsker at takke alle sponsorer for jeres store opbakning til denne rejse.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: