I sæsonens sidste opgave for Christian Rasmussen, Chris Griffis Memorial Test, på Indianapolis Motor Speedway, stod der Christian Rasmussen på alle overskrifter. Den unge racerkører fra Dragør satte alle konkurrenter til vægs og var hurtigst i alle 6 testsessions.

Christian deltog i Chriss Griffis Memorial Test, som en afslutning på en fantastisk sæson, der placerede ham på en samlet 3. plads i mesterskabet. Han og teamet – Jay Howard Driver Development, holdt de andre kørere fra fadet. Som altid var hovedfokus lagt på at få testet forskellige ting af. Christian fik dog hurtigt tingene til at køre og som weekenden gik, fik han bare en bedre og bedre rytme i bilen.

Annonce:

Det var en demonstration af hvor stor en sæson den unge mand fra Dragør har haft i det amerikanske. Nu står den på vinterpause, og Christian har endnu ikke besluttet hvor næste sæson skal foregå. Så der er stadig ting der skal falde på plads, inden det kan afsløres hvad næste år bringer af udfordringer for Christian.

Hold øje med Christians website www.christianf1.com for nyt!

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply