Christian Sørensen er klar til ny sæson i Super GT Danmark

Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen

Som tidligere annonceret, så fortsætter sidste års top-5 kører, Christian Sørensen, i Super GT Danmark i 2020.

Det er lykkes for Christian Sørensen og hans far Erik Sørensen, at samle et stærkt team. Teamet omkring bilen består af Christians gamle mekanikere fra sidste år. Christian Sørensen siger “Det er en fordel for mig at have mine gamle mekanikere med. De kender mig, min måde at køre på og de kender bilen. Nok er vi et nyt team, men vi er ikke et nyt hold.

Det var på tale, at indgå i et team med en kører mere, det valgte man dog ikke at gøre. “I år skal vi koncentrere os om Christian. Så kan vi altid overveje, om man skal udvide med en kører mere til næste år” udtaler teamchef Erik Sørensen.

I dag bliver design og farver på bilen som sagt afsløret. “Når man kigger på bilen, kan man ikke undgå at se, at det er AD Danmark der er vores hovedsponsor i år” siger Erik Sørensen. Og han fortsætter “Men vi er jo så heldige, at også har mange andre gode sponsorer har valgt at støtte os i år. Vi glæder os til et godt og stærkt samarbejde”.

For at sikre at Christian Sørensen kun skal fokusere på at køre race, er alle andre funktioner som VIP, catering og presse lagt ud til kompetente mennesker i teamet.


Sidste år blev det til en top-5 placering. Teamet mener dog, at det er realistisk i år at sigte lidt højere og derfor er målsætningen klart at komme i top-3. Christian Sørensen, har bevist at han har rigtig god speed, men manglede lidt held, på nogle afgørende tidspunkter i sidste års sæson. Derfor er det heller ikke en urealistisk målsætning.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: