Christina Nielsen på Laguna Seca: Klar til otte timers ræs på hjemmebane med Mercedes-AMG

Foto: Christina Nielsen Racing

LAGUNA SECA, CALIFORNIEN, 27. MARTS 2019 – To uger efter 12-timersløbet på Sebring er Christina Nielsen igen på banen, når hun den kommende weekend stiller op i 8 Hours of California på Laguna Seca. Det otte timer lange løb er anden afdeling af Intercontinental GT Challenge-mesterskabet, og Nielsen teamer her op med sit nye hold, det britiske Mercedes-AMG Performance-team, Strakka Racing.

– Ligesom på Bathurst i februar bliver det igen et nyt løb med et nyt team. Men på Laguna Seca er jeg på hjemmebane. Det er en bane, som ligger få timers kørsel fra mit hjem i Los Angeles, og hvor jeg før har sluttet i toppen, hvilket giver noget ro til at koncentrere sig om selve løbet. Samtidig har jeg allerede fået et godt indtryk af Strakka Racing, som jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med, lyder det fra Christina Nielsen.

Danskeren har tidligere opnået gode resultater på Laguna Seca, hvor hun i 2016 og 2017 sluttede på podiet i IMSA-mesterskabet. I weekenden sætter hun sig bag rattet i den ene af Strakka Racing-teamets to fabrikssupportede Mercedes-AMG GT3, og det er en bil, hun allerede har lært godt at kende.

Christina Nielsen: Vi forventer en stærk bil– Det bliver mit andet løb i en Mercedes-AMG GT3 efter 12-timersløbet på Bathurst i Australien. Allerede dér blev jeg hurtig komfortabel med bilen – og særligt efter min seneste kørsel på Sepang i Malayasia, hvor jeg testede med Craft-Bamboo forud for det asiatiske Blancpain-mesterskab. Jeg tror, at vores Mercedes-AMG vil vise sig stærk på Laguna Seca, som traditionelt er kendt for at være en tricky bane i forhold til greb og dæk, forklarer Christina Nielsen.

Christina Nielsens to teamkammerater i det otte timer lange løb under Californiens sol bliver den 26-årige østriger og tidligere Blancpain-mester Dominik Baumann samt den 29-årige brite Adam Christodoulou.


Nielsen, som også fungerer som ambassadør for den eneste dedikerede Mercedes-AMG-forhandler i USA, Thousand Oaks, gennemførte første afdeling af Intercontinental GT Challenge i Australien med Team Nineteen Corp og kører således de resterende afdelinger af mesterskabet med Strakka Racing.

TIDSPLAN – 8 HOURS OF CALIFORNIA – LAGUNA SECA

Torsdag 28. marts

Kl. 11.35 (19.35) – Træning #1 (90 min)
Kl. 15.05 (23.05) – Prækvalifikation (90 min)

Fredag 29. marts

Kl. 11.20 (19.20) – Kvalifikation #1 (15 min)
Kl. 11.42 (19.42) – Kvalifikation #2 (15 min)
Kl. 12.05 (20.05) – Kvalifikation #3 (15 min)
Kl. 15.40 (23.40) – Pole Shootout Top 10 (15 min)

Lørdag 30. marts

Kl. 08.30 (16.30) – RACE (8 timer)

Livetiming: www.intercontinentalgtchallenge.com/live#live-timing

Livestreaming: www.intercontinentalgtchallenge.com/live

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: