Christina Nielsen på podiet i stærk sæsonpremiere på Blancpain GT World Challenge

Foto: Christina Nielsen Racing

SEPANG, MALAYSIA, 8. APRIL 2019 – Christina Nielsen og Darryl O’Young kunne søndag stille sig på podiet på Sepang-banen i Malaysia efter en stærk sæsonpremiere på Blancpain GT World Challenge Asia.

– Det var en udfordrende weekend, hvor ikke alt spillede, som vi gerne ville. Det lykkedes dog at slutte weekenden på en podieplads, hvilket bestemt er godkendt og giver os en stærk start i det asiatiske mesterskab, lyder det fra Christina Nielsen.

Christina Nielsen leverede en overbevisende præstation på den for danskeren ellers ukendte Sepang-bane, hvor hun i weekendens første løb – som blev afviklet i svingende vejrforhold – avancerede fra en fjerde- til en tredjeplads kort efter overtagelsen af bilen fra Darryl O’Young, som havde startet løbet. Danskeren kæmpede herefter med farten i sin Mercedes-AMG GT3 og måtte tage til takke med en endelig syvendeplads.

Søndagens løb udløste et noget bedre resultat, trods konkurrencen stadig syntes hård for de to Craft-Bamboo-kørere. Christina Nielsen startede løbet fra en 19. plads i det tætpakkede felt af 30 biler og afleverede bilen to positioner bedre, da hun som feltets første blev kaldt i pit.

Smart pitstop sikrede podieplacering


Det tidlige pitstop var et smart kald af teamet, da O’Young derefter kunne fortsætte kampen udenfor den tætte trafik og således indkassere positioner, da det øvrige felt trak i pit for førerskifte. O’Young havde kæmpet sig helt frem til en tredjeplads, da det ternede flag omsider kom frem.

– Vi har bestemt noget, vi skal hjem og kigge på. Men et podieresultat er efter omstændighederne absolut tilfredsstillende, og vi vender tilbage stærkere. Jeg er havnet i et effektivt, team, som ved, hvad der skal gøres, og jeg ser frem til næste afdeling af mesterskabet.

Efter weekendens præstationer holder Christina Nielsen og Darryl O’Young en samlet femteplads i Blancpain GT World Challenge Asia inden næsten afdeling på Chang International Circuit i Thailand den 11.-12. maj.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: