Christina Nielsen sluttede asiatisk GT3-finale i top-10

Foto: Christina Nielsen Racing

SHANGHAI, KINA, 30. SEPTEMBER 2019 – Det blev til en udfordrende weekend for Christina Nielsen på Formel 1-banen i Shanghai, som lagde asfalt til sæsonens sidste afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia. Her stillede danskeren op med sin faste makker, Darryl O’Young, og kørte Craft-Bamboo Racing-teamets Mercedes-AMG GT3 over målstregen på en niendeplads i årets sidste løb.

– Selvom vi resultatmæssigt ikke sluttede hvor vi ville, var det generelt en god afslutning på sæsonen. Shanghai-banen har et layout, som gør det svært at overhale, blandt andet fordi de enkelte muligheder, der er, kræver meget downforce. Og det har du bare ikke, når du kører tæt. Selvom vi egentlig følte, at vi havde god fart i bilen, var det en kamp at komme forbi konkurrenterne, lyder det fra Christina Nielsen.

Christina Nielsen startede weekendens første løb på en 14. plads og havde kørt sig frem til en 10. plads, da hun gav bilen videre til Darryl O’Young, som sluttede på en 13. plads. I andet løb var det danskeren, som sluttede løbet, hvor hun overtog bilen på en 12. plads og igen pressede den grønne Mercedes-AMG til det yderste.

– Det lykkedes for mig at hente nogle positioner i mit sidste stint, så vi kunne slutte lige indenfor top-10. Jeg vil gerne takke hele teamet for en fantastisk og meget lærerig sæson. At køre på nye baner hver løbsweekend har virkelig styrket min erfaring, og det var en god fornemmelse at kunne slutte sæsonen af med et rent løb uden fejl. Stærk indsats af hele teamet!

Efter afslutningen på Blancpain GT World Challenge Asia rejser Christina Nielsen nu tilbage til USA, hvor hun allerede i næste uge stiller op til afslutningen på IMSA-mesterskabet, det 10 timer lange Petit Le Mans, sammen med Acura-teamet Meyer Shank Racing.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: