Christina Nielsen sluttede i point med Strakka Racing på Laguna Seca

Foto: Christina Nielsen Racing

LAGUNA SECA, CALIFORNIEN, 1. APRIL 2019 – Christina Nielsen, Dominik Baumann og Adam Christodoulou sluttede på en tiendeplads i weekendens 8 Hours of California på Laguna Seca. Mercedes-AMG-trioen sikrede dermed point til Strakka Racing i sæsonens anden afdeling af Intercontinental GT Challenge.

– Helt klart et udfordrende løb, og måske et af min karrieres sværeste, når det gælder konkurrencen fra de andre biler. Kan godt mærke, at vi kører mod nogle af verdens bedste GT-kørere og fabrikssupporterede teams i det her mesterskab, lyder det fra Christina Nielsen.

Det var Christina Nielsen, som startede løbet i Strakka Racings Mercedes-AMG GT3 #43, og efter at have startet fra en 15. plads, afleverede danskeren bilen en position bedre. Halvvejs i det otte timer lange løb havde trioen indtaget en ottendeplads, og med to og en halv time igen holdt Nielsen en syvendeplads i det benhårde felt.

Christina Nielsen: Generelt er vi tilfredse

– Generelt er vi godt tilfredse. Det var vores første løb som team, vi gennemførte med point, og vi har haft en effektiv og progressiv weekend, som har givet os en masse viden om, hvad vi skal arbejde videre med frem mod næste afdeling.


Næste opgave for Christina Nielsen og resten af Strakka Racing bliver tredje afdeling af Intercontinental GT Challenge, 24-timersløb på Spa, den 25.-28. juli. Nielsen skal dog allerede den kommende weekend, 6.-7. april, på opgave for Craft-Bamboo Racing, når første afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia skydes i gang på Sepang-banen i Malaysia.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: