Dansk Super Kart får tv-aftale for 2020

Foto: DASU Dansk Super Kart

Topklassen i dansk karting får TV-dækning i 2020. Det sker efter DASU har indgået aftale med tv-kanalen SPORT LIVE om transmission fra de i alt fem weekender, hvor Dansk Super Kart-mesterskabet er på banerne landet over.

Første gang tv-seerne kan møde kartingsporten på skærmen er den 25.-26. april, når DASU-klubben GGK i Grindsted lægger asfalt til DSK 1.

– Det er stort for dansk kartingsport, at løbene nu kommer så bredt ud som på SPORT LIVE. Det giver virkelig mulighed for at vise sporten frem for helt nye målgrupper modsat tidligere, hvor man selv skulle opsøge udsendelserne. Det giver også endnu bedre eksponering for både kørere, klubber og baner, siger Bo Skovfoged, kommunikationsansvarlig i DASU.

SPORT LIVE er en ung sportskanal, der på kort tid har manifesteret sig inden for sportsverdenen. Siden 2019 har kanalen sendt fodbold, hestevæddeløb, futsal, kajakpolo, billard, cykelcross, bordtennis, basketball, roning, floorball samt motorsport.

– Vi vil gerne give plads til noget af al den danske sport, som fortjener at komme på tv. Motorsport har generelt mange passionerede aktive og fans, og særlig Dansk Super Kart-serien er motorsport i høj klasse som vi glæder os meget til at levere til vores seere, siger SPORT LIVEs direktør, Flemming Kjellerup.


Dansk Super Kart vises enten som indslag eller som transmissioner alt efter den øvrige sendeflade hos SPORT LIVE. Udsendelserne genudsendes også.

I august 2019 kunne kanalen ses af 5.000 husstande. Primo 2020 er det tal øget til 90.000 danske husstande, og det forventes at øge yderligere i løbet af året. SPORT LIVE er tilgængelig hos Canal Digital, YouSee, Stofa, Waoo samt en række antenneforeninger. I foråret 2020 ligger kanalen som frit tilvalg hos flere af de store distributører og forventes at nå ud til 1,5 mio. husstande i maj.

Dansk Super Kart (DSK) kører i 2020 efter denne kalender:

DSK 1                     25.-26. april                  GGK Grindsted
DSK 2                     30.-31. maj                    TMSK Thy
DSK 3                     20.-21. juni                    LUG København
DSK-finalen          26.-27. september       VKK Vojens

Derudover afvikles der også et separat DIF-DM 2020. Det køres i Rødby den 22-23. august.

Læs mere om Dansk Super Kart på dasu.dk.

Læs mere om SPORT LIVE her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: