Dansk Super Kart justerer 2020-kalenderen

Foto: DASU

Dansk kartings topklasse, Dansk Super Kart (DSK), vælger nu at udskyde sæsonpremieren. Kartingtalenterne skulle ellers have begejstret racerfans den 25.-26. april på banen i Grindsted, hvor GKK skulle åbne sæsonen.

Den verdensomspændende corona-pandemi får naturligvis også indflydelse på den danske motorsportskalender. I skrivende stund har DASU, ud fra anbefalinger fra DIF og myndigheder, bedt klubberne aflyse eller udsætte arrangementer, frem til mindst den 13. april. Flere arrangementer længere ude i fremtiden er allerede udskudt eller aflyst for 2020.

For den hjemlige gokart-serie, Dansk Super Kart, betyder pandemien også forskydninger i kalenderen. Premieren i den sidste weekend i april på Grindsted Gokartbane er således også i første omgang udskudt.

– Vi har allerede nu valgt at udsætte første afdeling af DSK 2020, naturligvis grundet den store alvor og usikkerheden om hvordan situationen vil udvikle sig. Vi har alle et stort ansvar i disse tider, og derfor udsætter vi nu sæsonstarten. Vi håber naturligvis, at vi kan afvikle DSK-løbene i Grindsted senere på sæsonen, hvis det kan passes ind, siger Peter Dyhr, der er ansvarlig for Dansk Super Kart i DASU.

Generelt er ændringerne blevet modtaget godt i motorsportens verden, hvor der heldigvis vises forståelse og samfundssind i denne situation. Ændringerne er naturligvis ærgerlige, da en række tiltag er sat i søen for en god sæson i Dansk Super Kart, herunder med tv-dækning på sportskanalen SPORT LIVE, ligesom deltagerne og klubberne har været langt i forberedelserne.


Som det ser ud nu, er sæsonpremiere derfor den 29.-31. maj på Thy Karting Center, hvor TMS lægger asfalt og frivillige til DSK.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: