DONINGTON, ENGLAND, 20. JUNI 2019 – To uger efter podieplaceringen i Silverstone 500 er Dennis Lind, Michael Igoe og resten af Lamborghini-teamet WPI Motorsport klar til endnu en runde af British GT Championship. Fjerde afdeling af det britiske mesterskab afvikles som et totimersløb på Donington Park nordøst for Birmingham den kommende weekend.

– Vi har forberedt os temmelig godt i simulatoren, og umiddelbart ser det ud til, at banen passer godt til vores Lamborghini Huracán GT3. Det gik fint på Silverstone i forrige uge, hvor vi sluttede på en tredjeplads på trods af, at vi har at gøre med et ret nyt team. Derfor er jeg ret optimistisk omkring weekenden, selv om vi er oppe imod et hårdt felt af fabriksstøttede teams fra Porsche, Bentley, Aston Martin med flere, lyder det fra Dennis Lind.

Annonce:

Den danske racerkører, som ved indgangen til 2019-sæsonen blev den første profil i Lamborghini Squadra Corses juniorprogram til at blive forfremmet til fabrikskører, deltager foruden det britiske GT-mesterskab også i Blancpain GT Series Endurance Cup med det kinesiske FFF Racing.

Weekendens løb på Donington følges op af femte afdeling af serien på belgiske Spa-Francorchamps den 20.-21. juli, hvilket tjener som den perfekte opvarmning til det 24 timer lange Blancpain-løb, som afvikles på samme bane ugen efter. Her stiller Dennis Lind op for FFF Racing.

TIDSPLAN – BRITISH GT CHAMPIONSHIP – DONINGTON

Lørdag 22. juni
09.40 (dansk tid: 10.40) – Træning #1 (60 min)
11.50 (dansk tid: 12.50) – Træning #1 (60 min)
15.49 (dansk tid: 16.49) – Kvalifikation

Søndag 23. juni
09.40 (dansk tid: 10.40) – Warm-up
13.10 (dansk tid: 14.10) – RACE  (2 timer)

Livestreaming: https://www.britishgt.com/live
Livetiming: https://www.britishgt.com/live-timing

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply