Dennis Lind i Alabama: Optimistisk efter Super Trofeo-premiere

Foto: Dennis Lind Racing

BARBER MOTORSPORTS PARK, ALABAMA, 8. APRIL 2019 – Dennis Lind fik tidligere på foråret tilføjet et ekstra mesterskab til kalenderen, da han blev annonceret i den amerikanske Lamborghini Super Trofeo-serie.

I weekenden debuterede danskeren så til sæsonpremieren i det prestigefulde mærkemesterskab, hvor han sammen med amerikaneren Brett Meredith og P1 Motorsports stillede op til første afdeling på Barber Motorsports Park i Alabama.

– Det var en fantastisk weekend, også selv om vi resultatmæssigt ikke nåede det niveau, vi havde håbet. Det var min debut i en amerikansk GT-serie, og der er virkelig knald på herovre. Stemningen er fantastisk, og interessen fra de mange fans er utrolig. Jeg er allerede vild med den amerikanske motorsport og glæder mig til at vende tilbage igen, lyder det fra Dennis Lind.

Dennis Lind: Målet er podieplaceringer

Weekenden var løbsmæssigt en blandet fornøjelse for Lamborghini-duoen, som måtte udgå fra lørdagens løb, mens søndagsløbet – hvor Dennis Lind startede fra en pole position i klassen og straks tog den generelle føring – sluttede med en tredjeplads i Pro/Am-klassen og en femteplads generelt.


Linds opgave er som fabrikskører at hjælpe P1 Motorsports Lamborghini Huracán til et topresultat i Super Trofeo-serien. Selvom missionen ikke lykkedes i denne omgang, er danskeren stadig optimistisk.

– Det er min teamkammerats femte løb nogensinde, så han gjorde et fantastisk arbejde. Og det samme gjorde teamet. Vi oplevede et problem på bilen, som vi måtte tjekke under vores pitstop, og det kostede omkring 10 sekunder. Men vi er godt med, og jeg vurderer, at målet med denne sæson er at slutte nogle løb på podiet, forklarer Dennis Lind.

Anden afdeling af Lamborghini Super Trofeo North America afvikles den 28.-29. juni på Watkins Glen i New York. Inden da skal Dennis Lind på opgave for FFF Racing i første afdeling af Blancpain GT Series Endurance Cup den 13.-14. april på Monza i Italien.

LAMBORGHINI SUPER TROFEO NORTH AMERICA 2019

5.-7. april – Barber Motorsports Park, Alabama

27.-30. juni – Watkins Glen International, New York

2.-4. august – Road America, Wisconsin

23.-25. august – Virginia International Raceway, Virginia

13.-15. september – Laguna Seca, Californien

24.-25. oktober – Circuito de Jerez, Spanien

26.-27. oktober – Circuito de Jerez, Spanien (World Final)

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: