Dennis Lind på Monza: Klar til første runde af prestigefyldt GT3-mesterskab

dlindmonza
Foto: Dennis Lind Racing

MONZA, ITALIEN, 11. APRIL 2019 – Efter sæsonåbneren i den amerikanske Super Trofeo-serie på Barber Motorsports Park sidste weekend, er Dennis Lind nu tilbage i Europa og klar til første afdeling af den europæiske Blancpain Endurance Cup.

Danskeren stiller den kommende weekend op til tretimersløbet på Monza sammen med de to andre Lamborghini-fabrikskørere, italienerne Andrea Caldarelli og Marco Mapelli. Blancpain Endurance Cup er med deltagelse fra blandt andre Lamborghini, Ferrari, Porsche, BMW, Bentley, Mercedes-AMG og Aston Martin et af de mest prestigefyldte GT3-mesterskaber i Europa.

– Blancpain-mesterskabet er vigtigt for Lamborghini, så jeg glæder mig til at skyde det i gang. Vi stiller op i den hurtigste klasse og er tre fabrikskørere i vores Huracán GT3, hvilket siger noget om, hvor meget fabrikken investerer i serien, lyder det fra Dennis Lind.

Danskeren stiller op for FFF Racing Team, som han kender så fint fra det asiatiske Blancpain-mesterskab, hvor han sidste år sikrede sig den generelle titel. Også medkørerne kan bryste sig med fornemme titler, eftersom Andrea Caldarelli er tidligere mester Blancpain Endurance Cup, mens Marco Mapelli er Pro-Am-mester i den asiatiske Blancpain-serie.

Dennis Lind: Forventer action på Monza


FFF Racing Team stiller med hele to biler i Pro-klassen, og hvor Lind, Caldarelli og Mapelli udgør besætningen i den ene, køres den anden af fabrikskørerne Phil Keen, Frank Perera and Giovanni Venturini. Med alle klasser indregnet stiller omkring 50 biler op til sæsonpremieren på Blancpain Endurance Cup.

– Vi havde en regnfuld test på Monza tidligere året, men eftersom vejrudsigten netop lover vådt vejr den kommende weekend, kan dataene vise sig at være værdifulde. Dog er det altid svært at spå om, hvor vi ligger i forhold til konkurrenterne, da det er årets første løb. Jeg forudser, at især Porsche vil være hårde mod os, men vi er klogere efter første træning, forklarer Dennis Lind.

– Monza er ikke en af mine favoritbaner, da jeg foretrækker baner med lange, hurtige svingkombinationer, som man eksempelvis oplever på Silverstone. Til gengæld er det en bane, som lægger op til en masse overhalinger, og hvor det er svært at lægge afstand til konkurrenterne, selvom man kommer forbi. Der plejer altid at være basis for en masse action på Monza.

TIDSPLAN – 3 HOURS OF MONZA

Lørdag 13. april

11.30 – Træning (90 min)

17.15 – Prækvalifikation (90 min)

Søndag 14. april

09.40 – Kvalifikation (60 min)

15.00 – RACE (3 timer)

Livestreaming: https://www.blancpain-gt-series.com/watch-live

Livetiming: https://www.blancpain-gt-series.com/watch-live#live-timing

 

BLANCPAIN GT SERIES ENDURANCE CUP 2019

13.-14. april – Monza, Italien

11.-12. maj – Silverstone, Italien

31. maj-1. juni – Paul Ricard, Frankrig

25.-28. juli – Spa-Francorchamps, Belgien

28.-29. september – Barcelona-Catalunya, Spanien

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: