Dennis Lind stiller op til Dubai 24 Hour for Lamborghini Squadra Corse

Foto: Lamborghini

KØBENHAVN, 7. JANUAR 2019 – Dennis Lind blev i november annonceret som fabrikskører hos Lamborghini, og i den kommende weekend venter danskerens første opgave for den nye arbejdsgiver. Lind skal nemlig hjælpe det italienske team Target Racing med at vinde sæsonens første 24-timersløb, Dubai 24 Hour.

Dubai 24 Hour blev kørt for første gang i 2006 og har de senere år vundet massiv international bevågenhed. Løbet er organiseret under det hollandske 24H Series, som også står bag 24-timersløbene på Silverstone, Circuit of The Americas og andre berømte racerbaner. Det særlige ved disse løb er det høje antal klasser, som spænder fra amatørhold til professionelle, fabriksstøttede teams, hvilket giver et spektakulært lineup af biler.

Dennis Lind stiller op i A6-AM, som er den ene af løbets to hurtigste klasser, hvor man foruden Lamborghini også finder teams supporteret af Ferrari, Mercedes-AMG, Porsche og andre store bilproducenter. Lind skal køre en Huracán GT3 sammen med sin tidligere Super Trofeo-kollega, italienske Stefano Costatini, tyskeren Jochen Herbst og de to unge shootouts, italienske Giacomo Altoé og russiske Timur Boguslavskiy.

Dennis Lind: Sejr vil være fantastisk

– Det bliver mit absolut første 24-timersløb, så jeg glæder mig enormt meget. Jeg har aldrig før kørt på banen i Dubai, men jeg har trænet en del i simulatoren, så jeg er ret fortrøstningsfuld. Den største udfordring bliver helt klart at komme gennem trafikken. Der er kæmpe fartforskel på de hurtigste og de langsomste klasser, og specielt i skumringstimerne bliver det svært at se hinanden. Til gengæld er banen ret bred de fleste steder, og der er en del højfartssving og fede bremsezoner, hvilket lægger op til gode overhalingsmuligheder, lyder det fra Dennis Lind.


– Vi går efter en klassesejr, og det ville være fantastisk at hente sådan én hjem på min første opgave som fabrikskører. Desværre er min køretid begrænset grundet min FIA-rang som Gold Driver, men jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet, både under forberedelserne og i selve løbet.

TIDSPLAN – DUBAI 24 HOUR

Torsdag 10. januar
Kl. 10.55 (07.55) – Træning #1 (60 min)
Kl. 13.00 (10.00) – Træning #2 (60 min)
Kl. 16.15 (13.15) – Kvalifikation (45 min)
Kl. 19.00 (16.00) – Træning #3 (90 min)

Fredag 11. januar
Kl. 11.00 (08.00) – Warmup (30 min)
Kl. 15.00 (12.00) – RACE (24 timer)

How to watch!
Livetiming, streaming, resultater og anden information: www.24hseries.com

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: