På Bellahøj Park kørte han sig allerede lørdag eftermiddag til en sejr i første kvalifikationsheat, mens han søndag formiddag i andet kvalifikationsheat fik arbejdet sig fra en startposition som nummer otte til en tredjeplads ved det ternede flag, efter at han undervejs havde været helt fremme på andenpladsen. Og i finalen var det kun Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen, som indledningsvis kunne udfordre køreren fra LM Racing, som i pointtabellen nu er rykket fra trettende- til sjettepladsen.

I kampen om mesterskabet står kampen stadig mellem Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen. Og de to kæmpede også tæt og intenst på vejene omkring Bellahøj i weekenden. Selv om det lykkedes Lasse Sørensen som den eneste af de to at vinde et løb ved Copenhagen Historic Grand Prix, formåede Kasper H. Jensen alligevel at forøge sit forspring med to point.

Annonce:

Copenhagen Historic Grand Prix gav i øvrigt comeback til Michelle Gatting, som i den Chevrolet Camaro, som normalt køres af Jan Magnussen, blev nummer fire i finalen efter at have kørt to femtepladser hjem i de to kvalifikationsheat.

Næste afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship køres den 26. august på FDM Jyllandsringen.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply