Dobbeltprogram venter for Andersen Motorsport

Foto: Andersen Motorsport / Hyundai Motorsport

Der venter en særdeles travl weekend for det viborgensiske racerteam Andersen Motorsport i TCR Denmark. Serien vender tilbage med et tætpakket efterårsprogram, og første stop er Jyllandsringen, som i den kommende weekend lægger asfalt til to afdelinger på én weekend.

Det betyder, at Martin Andersen får fem løb mod normalt tre, og det giver automatisk ekstra travlhed i det blåklædte team.

– Der bliver gang i den. Det er specielt med en så pakket weekend, for det bliver hurtigt meget dyrt i den samlede stilling, hvis man smadrer bilen og ikke kommer til start i et eller to heats efterfølgende. Jeg tror, folk vil køre rundt og tænke lidt over det særligt om lørdagen, konstaterer Martin Andersen.

Andersen Motorsports samarbejde med Hyundai Danmark kom godt fra land tilbage i juni, og senest viste de to officielle testdage i august også, at Hyundai i30N TCR-raceren er én, man godt kan regne med i spidsen af feltet:

– Vi havde en rigtig god test her i august, hvor vi endte med at sætte hurtigste tid af alle, og vi er først og fremmest spændte på, om vi kan fortsætte den gode stime, forklarer Martin Andersen.


Optimismen ligger først og fremmest i, at teamet løbende fandt mere fart i bilen ved de to testdage, og står det til Martin Andersen, så er der stadig mere at hente:

– Kvalifikationen bliver som altid virkelig vigtig, og der er det helt klart planen, at vi skal fortsætte tendensen. Jeg håber det kan lade sig gøre at køre den i top tre i kvalifikationen, men kunne vi tage vores første pole position i serien, så vil det være fantastisk. Jeg føler også vi har lidt ekstra på hånden til løbene, så vi er spændt på udfaldet, siger Martin Andersen.

Tidsplan lørdag den 5/9

14.30-14.55: Heat 1

16.25-16.50: Heat 2

Tidsplan søndag den 6/9

12.30-12.50: Heat 1

14.20-14.40: Heat 2

15.20-15.40: Heat 3

Løbene kan søndag følges på DPlay og live på 6’eren fra klokken 14.00.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: