Dobbeltsejr sikrer Henrik Bollerslev og tysk team føring

Foto: Foto: WS Racing

Henrik Bollerslev og tyske WS Racing har fået en fantastisk sæsonstart i den tyske motorsportsserie Nürburgring Langstrecken Serie. 

Serien, der afvikles som langdistanceløb på den legendariske Nürburgring i Tyskland, er kommet fra start efter coronapausen, og i den netop forgangne weekend kørte man for første gang nogensinde en dobbelt weekend – dobbelt i den forstand, at der var ét firetimersløb lørdag og endnu et om søndagen.

Det blev mildest talt en succes for Henrik Bollerslev og WS Racing, som i de to løb føjede klassesejr nummer to og tre til CV’et i denne sæson. Et resultat, der først og fremmest har gjort holdet meget klogere på deres Audi R8 GT4-racer, men fremfor alt også et resultat, som har besvaret en del af de spørgsmål, som det tyske team har gået med i de seneste par uger, forklarer Henrik Bollerslev.

– Den dobbelte køretid betyder rigtig meget. Vi bliver hele tiden klogere på bilen og især de dæk, vi kører på. Det har vist sig, at bilen reagerer rigtig meget på dæktrykket – så det er vigtigt, at trykket hele tiden er indenfor små marginaler – men det kan godt være en udfordring, når banen er 25 kilometer lang og så varieret, forklarer han med et smil.

Skiftet til den noget hurtigere R8 GT4 har givet de ventede udfordringer – men det går godt fremad, mener Henrik Bollerslev. Foto: WS Racing

Ingeniøren


En del af hjælpen kommer fra teamets ingeniør – og det er første gang, Henrik Bollerslev har sådan en tilknyttet sin bil. Det har givet masser af nye input at tage med hjem til Viborg:

– Jeg kastede mig jo over det her projekt for at få en ny udfordring, og det må man sige, at det er. Det er virkelig godt at have en ingeniør med på holdet, og det har jeg i hvert fald lært rigtig meget af, siger han og tilføjer:

–  Dog er det, jeg først og fremmest tager med mig hjem denne gang, at jeg skal blive bedre til at reagere i trafikken på banen. Med 155 biler til start er det lidt specielt, når du sidder i en så hurtig bil som vores Audi. Der er lige lidt at vænne sig til, for det er ikke som da jeg startede, hvor de hurtige biler bare jerner forbi en. Det er noget andet nu, forklarer han.

Næste løb i Nürburgring Langstrecken Serie køres lørdag den 1. august.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: