Der var drama både på og udenfor banen på Ring Djursland i weekendens Sommerløb.

Den regerende mester, Martin Andersen, kom først over målstregen i finaleheatet i Super GT klassen.

Annonce:

Efter løbet viste det sig imidlertid, at forhjulsophænget på hans racer ikke overholdt de reglementerede mål, og han måtte aflevere sejren til Kevin Rossel, der dermed kunne udbygge sin føring i mesterskabet. På de efterfølgende pladser fulgte Christian Sørensen og Frederik Nymark.

Men der var drama og straffe allerede fra første heat, hvor både Ole Petersen og Christian Sørensen blev dømt for tyvstart, og heatvinderen Mikkel Mac mistede sejren, da han blev idømt 6 strafsekunder, efter han havde bremset hårdt op eftermålflaget til fare for de efterfølgende. Og i finaleheatet havde Martin Andersen og Ole Petersen en kontroversiel kollision, mens de dystede om føringen.

Måske var det sommervarmen, der begyndte at stige kørerne til hovedet, for kollisioner var dagens orden i de fleste klasser, heldigvis kun med materielle skader til følge, så mekanikerne tog sig til hovederne og publikum følte sig underholdt.

Der køres løb på Ring Djursland næste gang den 31. august-1.september, hvor de historiske biler og motorcykler er hovedattraktionerne.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply