Det er den nyhed absolut ingen har lyst til at skulle sende ud i vores sport, men her er den desværre.

DS3 Cuppen aflyser sæsonen 2020. Det har som følge af Covid-19 ikke været muligt at få alle tilladelser i hus, så det vanlige, store felt med kørere og teams fra hele Norden kan deltage.

Annonce:

Trist, men nødvendig beslutning

Rejserestriktionerne og ikke mindst usikkerhederne omkring disse er i vejen. Derfor har DS3 Cup måttet tage en trist men nødvendig beslutning om at aflyse årets sæson, forklarer promotor Martin Jensen:

– At vi må aflyse 2020 er super ærgerligt, og vi har kæmpet i måneder for at netop det her ikke skulle blive udfaldet. Det har ikke vist sig muligt at undgå, og vi må respektere de restriktioner, der er. Rejserestriktionerne er langt fra ens i de lande, hvorfra vi har deltagende kørere, og vi må erkende, at restriktionerne er noget, vi på ingen måde har indflydelse på, forklarer Martin Jensen og tilføjer:

– Samtidigt må vi ud fra et sportsligt synspunkt også respektere, at serien er med deltagere fra hele Norden, og at alle skal have mulighed for at være med. Det er på ingen måde en mulighed som situationen er lige nu. Derfor håber vi på forståelse for den situation, vi står i. Forståelse fra deltagere og teams, men i høj grad også fra klassens sponsorer og samarbejdspartnere, forklarer Martin Jensen.

DS3 Cup ser frem til at vende tilbage i 2021 – stærkere end nogensinde før.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply