DS3-duellerne fortsætter på FDM Jyllandsringen

Foto: Grippo

2024-sæsonen blev startet med fede overhalinger, vilde dueller og en vaskeægte overraskelse – og det fortsætter i weekenden på Jyllandsringen.

For mens én af sidste års hurtige kørere – når altså ikke han var ramt af defekter – tog sig af den første heatsejr, var Milan Rytter ikke dominerende i løbet af weekenden i Sønderjylland. En helt anden kører placerede sig til alles overraskelse i toppen af feltet fra start.

Mathias Klingenberg havde ikke fået andet end 5-10 omgange i sin DS3 Cup-racer forud for sæsonen, da tekniske problemer havde saboteret samtlige forsøg på at fuldføre en træningsdag. Men til Åbningsløbet var bilen klar, og uden en eneste forventning til resultaterne lagde køreren fra Allerød ud med at være hurtigst i træning og tidtagning. Og det var kun den mere erfarne Rytter, som kunne snuppe sejren fra ham i første heat, mens et kikset gearskifte kostede en topplacering i søndagens løb.

Både Rytter og Klingenberg er gode bud på kørere i toppen af feltet i weekenden, men de skal holde godt øje med den finske delegation. Jaakko Louhi og Linda Vekka tog første- og tredjepladsen i søndagens løb, og de ser ud til at have fundet både fart og mod over vinteren, og mon ikke det fortsætter i weekendens løb.

Reelt er Oliver Larsen og Mathias Villadsen også gode bud på kørere, der kan ende med at tage pokaler med hjem. Begge leverede en stabil indsats på Padborg Park og skal nok gøre god figur på banen ved Resenbro.


Og måske er der flere overraskelser på vej fra nogle af klassens nye kørere, som fik værdifulde erfaringer med sig fra Padborg Park. Det ved vi meget mere om søndag eftermiddag, når anden afdeling af mesterskabet er kørt.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: